Nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van zadels en bekijk ons laatste nieuws.

Bekijk ons laatste nieuws

Nieuws

Empire by BB in samenwerking met TreeClix

Logo TreeClix

TreeClix is een compleet nieuw systeem waarmee de breedte van de zadelboom kan worden aangepast om zo mee te ontwikkelen met je paard.

Door middel van het gebruik van TreeClix op al onze Empire modellen, is het mogelijk het zadel te versmallen en verbreden, zonder dat de boom van je zadel hoeft te worden geperst.
Groot voordeel hiervan is dat de levensduur van je zadelboom aanzienlijk verlengt wordt, doordat het gebruik van TreeClix geen hoger risico van breuk met zich mee brengt, in tegenstelling tot persen.

Heb je een paard welke door het jaar heen gemakkelijk van conditie veranderd, dan is je zadelpasser met TreeClix in staat je zadel steeds mee te laten veranderen. Het gebruik van onderleggers wordt hiermee overbodig en een perfecte pasvorm gegarandeerd!

Vanaf juli 2020 zullen alle modellen van Empire by BB worden geleverd met het TreeClix systeem.

Fotoshoot nieuwe zadels

Er zijn nieuwe foto’s geschoten voor onze website. Wat een gave beelden van onze nieuwe modellen, kleuren en materialen. Deze zijn binnenkort te bewonderen op onze site. Hier alvast een sneak peak!

Nieuw model: Empire by BB Omani

Zadel Empire saddles by BB Omani

Vanaf heden verkrijgbaar: de Empire by BB Omani. Wat een knaller van een zadel!! Luxueus vormgegeven en uitgevoerd in kalfsleer met extra zachte ondersteuning voor de ruiter. Zitten en wegrijden…

Uiteraard komt ook de Empire by BB Omani op een zadelboom die past bij de bouw van jouw paard en met de juiste kussens om je paard van maximaal comfort te voorzien, zul je versteld staan van wat je voelt!

Nieuwsgierig geworden? Vraag bij één van onze dealers een pasconsult aan.

Demosale komt eraan!

Dankzij onze zadelpassers is het aantal tevreden ruiters (en paarden) dat met een Empire zadel rond rijdt in Nederland groeiende. We zijn nu volop bezig met het testen van nieuwe modellen, om de bestaande collectie uit te breiden. Houd zeker deze website goed in de gaten, want binnenkort zullen we onze eerste demosale houden. Enkele zeer bijzondere Empire zadels zullen dan een nieuwe eigenaar vinden, en geloof ons maar als we zeggen dat er een aantal prachtig vormgegeven exemplaren bij zitten!

nieuwsnieuws-w