Nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van zadels en bekijk ons laatste nieuws.

Fotoshoot nieuwe zadels

Er zijn nieuwe foto’s geschoten voor onze website. Wat een gave beelden van onze nieuwe modellen, kleuren en materialen. Deze zijn binnenkort te bewonderen op onze site. Hier alvast een sneak peak!

Nieuw model: Empire by BB Omani

Zadel Empire saddles by BB Omani

Vanaf heden verkrijgbaar: de Empire by BB Omani. Wat een knaller van een zadel!! Luxueus vormgegeven en uitgevoerd in kalfsleer met extra zachte ondersteuning voor de ruiter. Zitten en wegrijden…

Uiteraard komt ook de Empire by BB Omani op een zadelboom die past bij de bouw van jouw paard en met de juiste kussens om je paard van maximaal comfort te voorzien, zul je versteld staan van wat je voelt!

Nieuwsgierig geworden? Vraag bij één van onze dealers een pasconsult aan.

Demosale komt eraan!

Dankzij onze zadelpassers is het aantal tevreden ruiters (en paarden) dat met een Empire zadel rond rijdt in Nederland groeiende. We zijn nu volop bezig met het testen van nieuwe modellen, om de bestaande collectie uit te breiden. Houd zeker deze website goed in de gaten, want binnenkort zullen we onze eerste demosale houden. Enkele zeer bijzondere Empire zadels zullen dan een nieuwe eigenaar vinden, en geloof ons maar als we zeggen dat er een aantal prachtig vormgegeven exemplaren bij zitten!

nieuwsnieuws-w